Fagutdanning:

 • Adjunkt;
  • kommunikasjon i relasjoner
  • psykisk helse, psykologi
  • forebyggende helsearbeid
  • Ernæring
 • Coach
 • Sorgterapeut

«Sertifisert sorg terapeuter gjennomgår et program skapt av verdenskjent sorg ekspert, David Kessler. Programmet hans gir en unik metodologi, verktøy og tiår av erfaringer til å støtte og hjelpe folk til å navigere seg gjennom de utfordringer som en sorgprosess er. Gjennom læring, erfaring og innsikt i den ukjente og tøffe veien i sorg, vil en dedikert og sertifisert sorg terapeut gi støtte av det høyeste nivå.«

I møtet med deg, er det likevel min livserfaring og mitt arbeid med egne følelser og min evne til å bruke intuisjon og sanser, som legger grunnlaget for utvikling og vekst i deg.

20 år som pårørende og jeg gjemmer meg ikke når jeg sier vi er SJELELIG NAKNE i møte med folk i krise.

Vi må tåle å stå i egne følelser, forstå reaksjonsmønstrene våre, både de kroppslige og følelsesladede. Vi trenger å bli bevisst på hva som er «mitt» og hva som er «ditt» i relasjoner som er på godt og vondt.

Hva som er krise for deg, er det bare du som kan definere. Jeg vil støtte deg og veilede deg så du finner ro, utholdenhet og opplever at du er kaptein i ditt eget liv.

Arbeidserfaring;

 • Sykehus
 • Legevakt
 • Utdanningsinstitusjoner (fra grunnskole til voksenopplæring)
 • Hjemmetjenesten
 • Lindrende enhet
 • Egen praksis som coach, terapeut og healer
 • Foredrags- og kursholder
 • Forfatter