Tilbakemeldinger

Mitt møte med Nina ble til på et coaching studie hvor hun var en av deltagerne og jeg var en av veilederne.

Dette er et studie hvor kandidatene jobber tett sammen over tid og måten kurset og den pedagogiske tilnærmingen er bygget opp, settes det ofte i gang personlige prosesser for mange.

Det som raskt ble tydelig for meg som veileder, var at Nina virket trygg. Dette smittet over på flere. Gjennom hennes trygghet ble det lettere for andre å åpne opp og dele sine erfaringer.

 Flere ganger, i refleksjonsrundene våre, fikk Nina tilbakemeldinger fra flere kandidater om at de opplevde å bli modigere i møte med henne. Hun ble i løpet av studie en viktig støtte for noen.

 Nina brenner for å være en hjelper. Min opplevelse er at dette er «hennes kall i livet». Dette er hun god på nettopp fordi hun som coach/veileder/terapeut tar vare på seg selv. Nina har slik jeg ser det fått en stor gave, og det er hennes sansevarhet. Dette var det mange deltagere som gav henne tilbakemelding på under studiet.

 I møte med Nina blir du sett og hørt, og hun har en god evne til å skape trygge rammer rundt seg.

 Siv Finndatter, Gestalt-Coach & Terapeut – Prosessleder i Organisasjon


Nina Galaasen er en gave til alle som står midt i en vanskelig livssituasjon eller som kjenner at utfordringer i hverdagen begynner å bli uoverkommelige. Enten i parforholdet, i familien, med barna eller alene.

Jeg vet at Nina vil gjøre en stor forskjell i mange sine liv. Det har hun gjort i mitt liv og det er jeg evig takknemlig for! Jeg har hatt en som har sett, forstått og støttet meg, og som samtidig har hatt fagkunnskapen til å gi gode råd og lede meg i riktig retning.

Nina har et genuint ønske om å hjelpe, og jeg vet at alle som kontakter henne vil være i de beste hender. Lykke til

Hilsen M.P, 40 år


Kan anbefale Nina på det varmeste. I tillegg til å ha fagkunnskap så har hun egen erfaring. Hun har en evne til å forstå og sette seg inn i andres situasjon som er helt spesiell. Hun er en varm og rolig person som er lett å snakke med for mennesker i alle aldre.

Den roen og tryggheten hun utstråler skaper trygghet – noe som er viktig for å kunne få til endringsarbeid.

Trenger du en som lytter, en veileder, samtalepartner, sparringpartner eller en som kan hjelpe deg å orientere deg i hjelpeapparatet så ta kontakt med Nina. Jeg er sikker på at du ikke vil angre!

Hilsen May Katrin Fylling


I samtaler med Nina, er du i en trygg havn. Hennes varme utstråling og genuin evne til å aktivt lytte gir gode og trygge samtaler.

Med hennes egne erfaringer og faglige kompetanse i ryggsekken har hun en spesiell evne til å sette ting i perspektiv. Møtene med Nina treffer deg, blir personlige og konkrete.

Jeg kan sterkt anbefale Nina om du er voksen eller ungdom. Foreldre, partner eller i ditt arbeid har behov for en støttespiller. Nina har et stort hjerte og ønske om å hjelpe og bidra til utvikling i din hverdag.

Gunn Hilde, 45 år


Jeg vil anbefale Nina Galaasen til alle som trenger støtte eller veiledning i livet sitt. Nina er en veldig raus person som møter mennesker med ekte respekt og varme.

Hun har hjulpet både meg og andre som jeg kjenner til å bli tryggere på oss selv og tryggere på hva vi skal gjøre videre i livet.

Jeg tror Nina er en veldig god samtalepartner for alle, kanskje særlig for ungdommer og voksne.

Hun ser DEG.

Kariane 43 år